Vacature Editor Stageplek

Bij Bleck Media zijn we op zoek naar een allround editor stagiair. Bleck Media is een film productiehuis gevestigd in Amsterdam. We maken films met inhoud en entertainment. We proberen net dat extra beetje meer te geven, alles om de kijker te verrassen en een onvergetelijke ervaring te bieden.We maken. We entertainen. We verbinden corporate met het emotionele. En we zien storytelling als de manier om mensen echt te raken.

Met een gedreven vaste kern en de beste talenten in de markt, werken we dagelijks aan vernieuwende film content. Wij geloven dat een idee slechts een startpunt is. Co-creatie is de sleutel tot succesvolle uitvoering.

We zijn momenteel opzoek naar een HBO-stagiair voor de periode van oktober Рbegin 2023. Startdatum kan in overleg. Zou je graag willen werken op een spannende locatie in Amsterdam Oost met een grote diversiteit aan projecten?

Ben je zelfstandig, toon je initiatief, hou je van afwisseling en beheers je programma’s als premi√®re en-of after effects? Stuur dan een mail naar info@bleck.nl of neem telefonisch contact op met Jorgen van Dongen / 06-11257553.