Kantoor Bleck Media

Services

Bekijk wat wij voor u kunnen doen.

Sterke verhalen

Verhalen raken mensen. Met meer dan 17 jaar ervaring in de wetenschap van storytelling tillen we jouw verhaal naar een hoger niveau met emotie en precisie. Of het nu gaat om je bedrijfsverhaal, een product, een klantbeleving, een service of jouw merk. Bij Bleck zijn we meer dan alleen ervaren verhalenvertellers, we zijn vaardige creatieve communicatiespecialisten en contentmakers. Lees hier meer.

 

Film content

We zijn gespecialiseerd in het produceren van film en videocontent.
Van begin tot eind. Met onze award-winning makers ontwikkelen wij herkenbare visuele identiteiten en verhalen om merken zoals het uwe te helpen opvallen tussen hun concurrenten. Van scripted, non-scripted, documentaire, instructie, social media, brandmovies, livestream, moodfilms, korte films, portretten, commercials en bedrijfsfilms. We bieden oplossingen op maat en voor diverse budgetten. Bekijk onze films.

Animatie & grafische content

Krachtige hulpmiddelen om een beter begrip te creëren en de betrokkenheid van uw publiek te vergroten. We kunnen objecten tot leven brengen die (nog) niet bestaan en complexe onderwerpen of producten in een kort tijdsbestek visueel inzichtelijk maken. Onze animatiestijlen omvatten 2D, 3D, stopmotion, cut-out, whiteboard en uitleganimatie. Ook ondersteunen wij live action beelden doormiddel van animatie of VFX.
Bekijk onze animaties

Fotografie content

We zijn experts in het creëren van fotografische content. Van concept tot eindresultaat. Met ons team van fotografen ontwikkelen wij krachtige visuele identiteiten om mensen en merken van uw organisatie strak neer te zetten. Of het nu gaat om productfotografie, portretten, lifestylefoto’s, evenementenfotografie, architectuurfotografie, of social media content, wij leveren op maat gemaakte oplossingen voor diverse budgetten. Bekijk onze portfolio voor voorbeelden van ons werk. Bekijk onze fotografie.