Kantoor Bleck Media

Services

Bekijk wat wij voor u kunnen doen.

Storytelling

We creëren boeiende verhalen die je bedrijf verduidelijken, unieke invalshoeken aan het licht brengen en actie stimuleren doormiddel van ons story framework. Met meer dan 15 jaar ervaring tillen we je boodschap naar een hoger niveau met emotie en precisie, of het nu gaat om je bedrijfsverhaal, een product, een klantbeleving, technologie, service of merk.

Film Productie

Show, don’t tell. Visuele beelden vertellen een boeiender verhaal dan geschreven woorden. We zijn gespecialiseerd in diverse filmsmaken zoals scripted, non-scripted, documentaire, instructie, social media, brandmovies, livestream. moodfilms, korte films, portretten, commercials en bedrijfsfilms. We bieden oplossingen voor elk budget. Bekijk onze films.

Animatiefilms & Design

Krachtige hulpmiddelen om een beter begrip te creëren en de betrokkenheid van het publiek te vergroten. We kunnen objecten tot leven brengen die (nog) niet bestaan en complexe onderwerpen of producten in een kort tijdsbestek visueel inzichtelijk maken. Onze animatiestijlen omvatten 2D, 3D, stopmotion, cut-out, whiteboard en uitleganimatie. Ook ondersteunen wij live action beelden doormiddel van animatie of VFX.
Bekijk onze animaties

Post Productie

Dit omvat het proces van het verwerken en samenvoegen van filmbeelden, foto’s, voice-overs, geluid, sound effects, muziek en andere content. Onze postproductie diensten omvatten onder andere kleurcorrectie, montage, sound design en muziek. Wij zorgen ervoor dat uw project er visueel en auditief professioneel uitziet en klinkt, klaar om gepresenteerd te worden aan uw doelgroep.