Kantoor Bleck Media

About

Bleck Media is een film productiehuis gevestigd in Amsterdam. We maken films met inhoud en entertainment. We proberen net dat extra beetje meer te geven, alles om de kijker te verrassen en een onvergetelijke ervaring te bieden.

We maken. We entertainen. We verbinden corporate met het emotionele. En we zien storytelling als de manier om mensen echt te raken. Met een gedreven vaste kern en de beste talenten in de markt, werken we dagelijks aan vernieuwende film content. Wij geloven dat een idee slechts een startpunt is. Co-creatie is de sleutel tot succesvolle uitvoering.

Opgericht in 2007 door Steven Willems en Jörgen van Dongen. Twee jongens met een passie voor cinema: de kunst van verhalen vertellen. Door het combineren van verhaaltechnieken (hero’s journey) overbruggen we het gat tussen zakelijk en emotie met als doel een unieke selling point.

Productiehuis Bleck hanteert een uniek klantproces waarin we de klant geheel ontzorgen. Ook nemen we u graag mee in ons storytelling proces voor bedrijven o.a gebaseerd op:  Joseph Campbell

Wij werken onder andere voor

Politie
Playstation
Mars
TechData
social inc
ABN Amro
LaTrappe
Crecs
Squla
BP
icc
Wirtz
Microsoft
talpa
Eurofiber
bnp paribas