Kantoor Bleck Media

About

Bij Bleck richten we ons op sterke visuele verhalen met emotie voor merken en mensen. Met meer dan 17 jaar ervaring in de wetenschap van storytelling bieden we jouw doelgroep precies wat ze willen: een verhaal om in te geloven, om voor te juichen of door te geven.

Wij begrijpen dat jouw boodschap krachtiger wordt wanneer deze visueel en met emotie wordt gecommuniceerd. Daarom geloven we in de kracht van ‘show, don’t tell.’ We zijn er voor bedrijven die worstelen met het helder definiëren van hun merk, divisie of product. Voor ambitieuze bedrijven die willen groeien, maar vaak vastlopen bij het formuleren van een overtuigende boodschap. Met onze uitgebreide expertise in creatie en productie van inhoud en vorm, smeden we sterke banden tussen jouw doelgroep en merk.

We helpen jouw boodschap te vertalen naar visuele concepten en content door samen te werken met de beste creatieve talenten in de markt. We produceren films, animaties, fotografie, formats en series die niet alleen informeren, maar ook inspireren en emotioneel raken. Met Bleck haal je niet alleen een creatief team in huis, maar ook een partner die jouw merkverhaal tot leven brengt en je helpt om jouw doelen te bereiken.

Bleck is opgericht in 2007 door:  Steven Willems & Jörgen van Dongen.

 

Wij werken onder andere voor

DNB
Politie
Tbwa
Mars
TechData
social inc
ABN Amro
LaTrappe
Crecs
Squla
Ortec
icc
Wirtz
Microsoft
Royalaware
Eurofiber
bnp paribas
Vb&T