Kantoor Bleck Media

Instructiefilm laten maken

Beelden zeggen vaak meer dan duizend woorden. En als u dit weet, dan weet u gelijk wat de meerwaarde is van een duidelijke instructiefilm. Een instructiefilm laten maken is vandaag de dag een uitstekende keuze. Ook uw klanten houden namelijk van snelheid en duidelijkheid. Zij kijken dan ook liever naar een instructiefilm, dan dat zij een handleiding door moeten lezen. Hierbij aangetekend dat de doorsnee handleiding lang niet die duidelijkheid brengt die het belooft. Een te klein lettertype, onduidelijke foto’s, u kent het wel.

Waarom kiezen voor een instructiefilm laten maken?

Een instructiefilm voorziet in gemak en laat aan duidelijkheid niets te wensen over. We zetten de belangrijkste voordelen graag voor u op een rij:

  • Een instructievideo kan voor verschillende onderwerpen gebruikt worden.
  • Heldere visuele uitleg die sneller wordt opgenomen door mensen.
  • De uitleg of instructie wordt door de visualisatie ervan minder snel vergeten.
  • Groot bereik.
  • Mogelijkheid om in de video door te verwijzen naar andere producten of diensten die u aanbiedt.

Wij werken onder andere voor

DNB
Politie
Tbwa
Mars
TechData
social inc
ABN Amro
LaTrappe
Crecs
Squla
Ortec
icc
Wirtz
Microsoft
Royalaware
Eurofiber
bnp paribas
Vb&T

Voorbeelden instructiefilm

Wanneer kiest u nu voor een instructiefilm laten maken? We geven u graag een aantal voorbeelden.

Procedures

Elk bedrijf of organisatie heeft te maken met procedures. Zeker op het gebied van veiligheid. Lang niet alle medewerkers zijn precies op de hoogte van de geldende veiligheidsprocedures. De ‘geschreven’ protocollen zijn vaak lang van stof, niet volledig duidelijk en in sommige gevallen verouderd. Neem uw medewerkers op een moderne manier mee in uw (veiligheid)procedures. Doet u dit in een korte instructievideo, dan komt dit de veiligheid binnen uw bedrijf of organisatie alleen maar ten goede.

Instructiefilm laten maken voor bedrijfsprocedures

Uitleg werking machines/gereedschap

De werking van machines en/of gereedschap is heel goed uit te leggen met behulp van een instructiefilm. Zeker wanneer het gaat om complexe machines of gereedschap. Met behulp van 3D animatie of whiteboard animatie kunnen (ingewikkelde) zaken duidelijk in beeld worden gebracht en zo stap voor stap worden uitgelegd.

Instructiefilm over machines / gereedschap

Uitleg nieuwe software

Een instructie film wordt ook veelvuldig gebruikt om medewerkers/gebruikers te informeren over nieuwe software of over een belangrijke update van bestaande software. In relatief korte tijd kunt u veel informatie delen met medewerkers en gebruikers. De video laat bijvoorbeeld nieuwe functionaliteiten zien en hoe je deze toepast.

Nieuwe software uitleggen

Een instructiefilm laten maken door Bleck

Wanneer u kiest voor een instructiefilm laten maken, dan komt u er al snel achter dat hier veel bij komt kijken. Een instructiefilm laten maken door Bleck betekent dat u hierin volledig ontzorgt wordt. Bleck heeft namelijk alle kennis, expertise en ervaring in huis die nodig is voor het maken van dit type video’s.

Samen met u bepalen we het doel, de lengte en welke soort video (dit kan ook een animatie zijn) we voor u gaan maken. Uiteindelijke doel? Een unieke instructiefilm die aanspreekt en aan duidelijkheid niets te wensen overlaat.

Kosten instructiefilm

Uiteraard wilt u graag weten wat het kost om Bleck een instructiefilm te laten maken. Hierbij draait veel om wat uw wensen zijn. Het is dan ook voor ons niet mogelijk om u, zonder informatie van uw kant, een prijsopgave te doen. Om u een passende offerte te kunnen doen, kunt u contact met ons opnemen.

Ook een instructiefilm laten maken door Bleck? Laat het ons weten!

Neem contact op