WIJZER IN GELDZAKEN

Pensioen3daagse - voorlichtingscampagne

 

Stel je voor: veranderingen je het leven. In 2020 lanceerde Wijzer In Geldzaken, een onderdeel van het Ministerie van Financiën, de campagne met de slogan “Later is dichterbij dan je denkt”.  In opdracht van Wirtz Film & Experience heeft het team van Bleck een commercial ontwikkeld voor de Pensioen3daagse, waarin aandacht wordt gevraagd voor het belang van het opbouwen van je pensioen. Het team van Bleck, geleid door regisseurs Jörgen van Dongen en Steven Willems, heeft het concept ontwikkeld. Ze hebben een visueel krachtig spiegelconcept gecreëerd, waarmee de kijker in één duidelijk beeld de kern van de campagne begrijpt. Het concept benadrukt dat de toekomst altijd in zicht is, zelfs als het lijkt alsof pensioen nog ver weg is. De commercial, ontwikkeld door Bleck, brengt op een treffende manier de boodschap over dat pensioen dichterbij is dan we denken. Door situaties van levensveranderingen, zoals nieuwe banen, samenwonen, trouwen, kinderen krijgen of familiegebeurtenissen, te visualiseren, wordt de kijker bewust gemaakt van de directe impact op het pensioen. De kijker ondergaat een transformatie doordat de commercial een bewustwording creëert over de noodzaak om vooruit te kijken en actie te ondernemen met betrekking tot het pensioen. De toekomst is niet langer een verre abstractie, maar iets om nu serieus te overwegen.

Overweeg je toekomst nu! Bekijk de commercial en begrijp de impact van levensveranderingen op je pensioen. Wacht niet tot later; maak keuzes die nu invloed hebben op een financieel gezonde toekomst. De Pensioen3daagse is jouw kans om bewuster met je pensioen om te gaan.

 

 

 

CREDITS

Creatief Producent: Jan Willem Wirtz
Concept & Scenario: Jörgen van Dongen & Steven Willems
Uitvoerende Productie: Philipe Wentrup & Merel van Pinxteren
Regie: Jörgen van Dongen & Steven Willems
D.O.P: Ewoud Bon
Gaffer: Arthur Vis
Art: Jasmijn Huijsmans
Kleding: Luna van den Berg
Make-up & Hair: Madelon Prinsen
Productieassistentie: Jasper Smits & Mickey Kwakkernaat
Chief Editor: Steven Willems
Cast: Terence Lammerts van Bueren, Ortwin Tjon Sjoe Sjoe, Merel Klinkenberg, Marja Mulder-van der Horst, Dino Chelius, Chuck Heerenveen

 

Deliverables: TV commercial (online)

 

Wij werken onder andere voor

DNB
Politie
Tbwa
Mars
TechData
social inc
ABN Amro
LaTrappe
Crecs
Squla
Ortec
icc
Wirtz
Microsoft
Royalaware
Eurofiber
bnp paribas
Vb&T