TRUSTED INFORMATION PARTNERS

A digital road to safety - uitleganimatie

In een wereld die in rap tempo digitaliseert, is vertrouwen in online transacties van onschatbare waarde. Helaas worden de vooruitgang en efficiëntie van digitalisering vaak belemmerd door een gebrek aan betrouwbaarheid en vertrouwen in digitale processen. Dat is waar Trusted Information Partners (TIP) het podium betreedt.

TIP, een gezamenlijk initiatief van diverse markt- en publieke partijen, zet zich in voor een toekomst waarin burgers, ondernemers en overheden moeiteloos en met volledig vertrouwen digitaal kunnen opereren. Hun focus ligt vooral op het digitaliseren van transacties met aanzienlijke financiële of juridische implicaties.

In opdracht van Wirtz Film & Experience hebben we een verbluffende 2D-animatie geproduceerd die het verhaal van TIP op heldere wijze vertelt. Met een abstracte en symbolische visuele stijl, perfect in lijn met de nieuwe huisstijl van TIP, wordt de kijker meegenomen in de visie van TIP: een digitale omgeving waarin veilige en betrouwbare interacties de norm zijn.

Dankzij deze animatie begrijpen kijkers nu hoe TIP werkt aan een toekomst waarin digitale transacties veilig en betrouwbaar zijn, waarmee een essentiële stap wordt gezet in de verdere digitalisering van onze samenleving.

 

 

Concept & Creatie: Jan Willem Wirtz
Story: Jörgen van Dongen, Steven Willems
Animation Director: Reinier Peersman

Audio & Sound FX: Philip Kleef
Deliverables: Explanamation (Nederlands & Engels)

 

 

Wij werken onder andere voor

DNB
Politie
Tbwa
Mars
TechData
social inc
ABN Amro
LaTrappe
Crecs
Squla
Ortec
icc
Wirtz
Microsoft
Royalaware
Eurofiber
bnp paribas
Vb&T