POLITIE

Praktijkbegeleiders

In een tijd waarin het tekort aan politieagenten en de verkorte politieopleiding de Nederlandse Politie voor uitdagingen stellen, heeft Bleck, in samenwerking met de Politie, zich ingezet om een impactvolle oplossing te bieden. Onze gezamenlijke inspanningen hebben geresulteerd in een strategisch ontwikkelde videocampagne, gericht op het aantrekken van nieuwe praktijkbegeleiders voor de politieopleiding. De campagne, specifiek ontworpen om potentiële kandidaten aan te spreken, bereikt zijn hoogtepunt met een krachtige video die de taken en betekenis van een praktijkbegeleider benadrukt. Deze video is niet alleen bedoeld om de dagelijkse activiteiten van een praktijkbegeleider te tonen, maar illustreert ook de essentiële rol bij het begeleiden van aspiranten door de verkorte politieopleiding. Hierdoor kunnen zij sneller worden ingezet als volwaardige politieagenten.

Bleck en de Politie tonen niet alleen bewustzijn voor dit belangrijke onderwerp, maar nemen ook actief deel aan het oplossen van het probleem door nieuwe praktijkbegeleiders aan te trekken. Als videoproductiehuis zijn we trots op onze rol in deze samenwerking en het creëren van hoogwaardige visuele content die de boodschap kracht bij zet.

Als videoproductiehuis blijven we toegewijd aan het leveren van impactvolle visuele content om belangrijke maatschappelijke kwesties in de schijnwerpers te zetten.

 

 

 

CREDITS

Concept & scenario:  Steven Willems, Jorgen van Dongen, Wanda de Wit
Uitvoerende productie: Jörgen van Dongen
Regie: Steven Willems & Jörgen van Dongen
D.O.P: Jorrit Garretsen
Camera assistentie: Oscar van Crimpen
Productie assistentie: Ahmed ElHennawy
Chief editor: o.a Steven Willems

Deliverables: Wervingsfilm

Wij werken onder andere voor

TBWA
Politie
Playstation
Mars
TechData
social inc
ABN Amro
LaTrappe
Crecs
Squla
Ortec
icc
Wirtz
Microsoft
Royalaware
Eurofiber
bnp paribas
Vb&T