POLITIE

PEARLS IN POLICING

 

 

Toename van migratie, oorlog, klimaatveranderingen, maatschappelijke onvrede, personeelstekorten, de mondialisering van criminaliteit en opkomende vormen van (cyber)crime. Wereldwijd staan politieorganisaties nú en de komende jaren voor deze uitdagingen. Het is van essentieel belang om over de landsgrenzen internationaal samen te werken. Niet alleen in operationeel opzicht, maar juist om kennis te delen. Wij zijn door de Nederlandse politie gevraagd om voor een internationaal event een inspirerende wake-up call te ontwikkelen.

Hiervoor kwamen meerdere experts samen, die gezamenlijk hun inzichten deelden over deze (nieuwe) ontwikkelingen. Onze benadering omvat het creëren van een symbolisch verhaal van een astronaut die vanuit de ruimte op de aarde neerkijkt.

Op een abstracte wijze weerspiegelt Bleck de complexe problematiek. En dmv van een persoonlijke touch laten ze deze binnen komen bij de kijker. Zo laten zij de call to action voor het individu ook echt voelen.

Als filmproductiehuis in Amsterdam gebruiken we de kracht van storytelling om belangrijke thema’s te belichten en discussies aan te wakkeren. Onze filmische aanpak stelt ons in staat om inzicht te bieden en bewustzijn te vergroten over de uitdagingen waar onze wereld mee te maken heeft.

 

 

 

Concept & scenario:  Bleck, Politie & Interpol
Uitvoerende productie: Jorgen van Dongen, Wanda de Wit, Steven Willems
Regie: Steven Willems & Jörgen van Dongen
D.O.P: Niels Bakker
Lightning Department: Scato Ijpma
Productie assistentie: Wanda de Wit, Ahmed ElHennawy
Chief editor: o.a Steven Willems
Audio design: Philip Kleef

Deliverables: Inspirational film

Wij werken onder andere voor

TBWA
Politie
Playstation
Mars
TechData
social inc
ABN Amro
LaTrappe
Crecs
Squla
Ortec
icc
Wirtz
Microsoft
Royalaware
Eurofiber
bnp paribas
Vb&T