Lili

#MeToo Horror film

 

 

Lisa Smit en Derek de Lint spelen de hoofdrollen in de korte horrorfilm Lili van regisseur en scenarist Yfke van Berckelaer. Lisa Smit is bekend uit films als Baantjer Het Begin en TBS en series als Dokter Deen en Project Orpheus. Derek de Lint is een van Nederlands bekendste acteurs. Hij speelde onder andere in de speelfilms Soldaat van Oranje, The Unbearable Lightness of Being, Zwartboek en Gooische Vrouwen. Het is nog niet bekend wanneer Lili in Nederland te zien zal zijn.

 

 

In Lili neemt de auditie van een jonge actrice (Lisa Smit) voor een oudere man (Derek de Lint) een onverwachte wending wanneer de ontspannen ontmoeting omslaat in een sluw kat-en muis-spel. Van Berckelaer is een in Los Angeles woonachtige filmmaakster, die internationale festival-hits scoorde met de korte romantische komedie All The Single Ladies! en de zombiemusical Zombie Love, die wereldwijd meer dan twintig prijzen in de wacht sleepte.

 

 

De film is geproduceerd door producent en regieduo Jorgen van Dongen en Steven Willems. De in een enkel shot gedraaide film beleeft eind juni de wereldpremière tijdens de competitie van de 23e editie van het Bucheon International Fantastic Film Festival in de Zuid-Koreaanse plaats Bucheon.

Nieuwsbronnen over Lili:

Fantasia Film Festival
Bucheon International Fantastic Film Festival
Sick Chick Flick Film Festival
FilmQuest

Facebook
Shownieuws
Schokkendnieuws

 

 

 

 

Wij werken onder andere voor

Politie
Branddeli
Playstation
Trespa
Beeld & Geluid
KSM
VTWONEN
social inc
ABN Amro
LaTrappe
Crecs
Eneco
BP
Mediawijsheid
Eurofiber
Sanoma
talpa
Microsoft