Bleck Media neemt deel aan Nederlandse Content Producenten

Bleck Media is sinds afgelopen week officieel lid van de Nederlandse Content Producenten en zet daarmee een professionele stap. De vereniging van Nederlandse Content Producenten komt op voor de belangen van meer dan ¾ van de onafhankelijke producenten in Nederland en vertegenwoordigt onafhankelijke producenten van televisieproducties, drama en documentaires.

De NCP is opgericht onder de naam Onafhankelijke Televisie Producenten Nederland. Door de groei in zowel aantallen als in de breedte zijn wij vanaf 1 juni 2018 verder gegaan als de vereniging van Nederlandse Content Producenten.

De producties van onze leden spreken een breed, pluriform publiek aan en sluit aan bij de wensen van de uiteenlopende wensen van de consument. De leden van de NCP zijn Nederlandse cultuurdragers die door hun producties onze publieke waarden verspreiden en bijdragen aan het behoud van de Nederlandse cultuur.

Wij zijn al jaren een serieuze, betrouwbare gesprekspartner voor uiteenlopende organisaties binnen de audiovisuele sector. Daarnaast monitoren wij relevante politieke ontwikkelingen en spelen in waar nodig. De komende jaren willen wij NCP verder verbreden en verdiepen. Wij zetten ons met plezier in om een gelijk speelveld te realiseren, producenten een stem te geven in de publieke arena en gunstige randvoorwaarden te creeëren om lokale producties te kunnen blijven ontwikkelen.

Leden van de NCP zijn o.a: NL Film, Eyeworks, Blazhoffski, Studio 100 en Endemolshine.

Bekijk hier de ledenpagina.