Bleck en Yfke van Berckelaer maken aangrijpende korte film: “How to Win at Life.”

Bleck Films kondigt met trots een nieuwe korte film productie aan, “How to Win at Life,” onder de meesterlijke regie van Yfke van Berckelaer en met cinematografie van de getalenteerde Claire Pijman (o.a winnaar Gouden Kalf) en scenario door Olga Ponjee en Arnout Brokking. Deze intrigerende korte film belicht het leven van een jongen alleen in een post-apocalyptische wereld, gevestigd in het schilderachtige Nederland.

Nick Golterman, erkend om zijn veelzijdige talent, levert een aangrijpende vertolking van het hoofdpersonage en neemt de kijker mee op een emotionele reis door een wereld van ontdekkingen en angsten. Ook speelt Kes Blans (o.a. Soldaat van Oranje de musical) een cruciale rol, waardoor de cast wordt versterkt met zijn uitmuntende acteerprestaties.

In “How to Win at Life” wordt het ongewone verhaal van een jonge protagonist die alleen door het leven navigeert, meesterlijk weergegeven. De film belooft een cinematografische ervaring te worden die niet alleen de kijker intrigeert, maar hen ook uitnodigt om zich te verbinden met de unieke wereld die wordt onthuld.

De release van “How to Win at Life” staat gepland, en Bleck nodigt het publiek uit om zich klaar te maken voor een meeslepende reis. Bereid je voor op een cinematografisch meesterwerk dat niet alleen vermaakt, maar ook het publiek uitdaagt om de diepten van het menselijk bestaan te verkennen.