Kantoor Bleck Media

3D Animatie laten maken

Stel, u wilt complexe materie graag nader toelichten of uitleggen. De valkuil hierbij is dat u al snel verzandt in technisch taalgebruik en vaktermen. Ook bent u naar alle waarschijnlijkheid lang van stof.Een 3D animatie laten maken kan hierbij helpen. Het onderwerp is immers niet voor niets complex en moet wel goed uitgelegd worden. De kans dat uw uitleg of toelichting daadwerkelijk begrepen wordt, is klein. Bovendien is de kans groot dat uw doelgroep al snel afhaakt en op zoek gaat naar een andere bron van informatie. Dit wilt u vanzelfsprekend zien te voorkomen.

Waarom een 3D animatie laten maken?

Kiezen voor een 3D animatie laten maken, betekent kiezen voor het op een moderne manier aanspreken en bedienen van uw doelgroep. De belangrijkste redenen om te kiezen voor het laten maken van een 3D animatie hebben we even overzichtelijk voor u op een rij gezet:

 • Mensen kijken, anno nu, liever naar een animatievideo dan dat ze lange stukken tekst lezen.
 • Een boodschap die via animatie wordt overgebracht blijft ‘langer hangen’ en is hiermee beduidend effectiever dan tekst.
 • Een 3D animatie is uniek en daarmee een fantastische tool om u te onderscheiden van de concurrentie.
 • 3D animatie’s laten maken is de manier om ingewikkelde zaken te verduidelijken, uit te leggen of nader toe te lichten.
 • Een 3D animatie is gemakkelijk te delen via uw social media kanalen.
 • Volledig aan te passen aan uw huisstijl.

Voorbeelden gebruik 3D animaties

Er zijn een aantal specifieke voorbeelden waarvoor een 3D animatie laten maken een passende oplossing is. We geven u graag twee voorbeelden van onderwerpen waarvoor deze specifieke vorm van animaties veelvuldig wordt gebruikt.

3d animatie laten maken technische onderwerpen

Uitleg technische onderwerpen

3D animaties worden veel gebruikt om de werking van (complexe) machines uit te leggen. Het gebruik van een 3D animatie in combinatie met een uitleganimatie is een goede keuze hiervoor. Eén van de voordelen hierbij is dat er volledig ingezoomd kan worden op de machine (of een bepaald onderdeel ervan), waarbij de kijker niet afgeleid wordt door andere zaken. Denk hierbij aan omgevingsfactoren en/of mensen. De machine of het onderdeel wordt van alle kanten belicht en laat hierdoor niets aan duidelijkheid te wensen over.

anatomie uitleggen

Uitleg anatomie

Het menselijk lichaam mag met recht complex genoemd worden. De werking van vitale functies en organen laat zich vaak lastig uitleggen. Door dit te visualiseren via een 3D animatie zijn deze zaken beter uit te leggen en hierdoor beter te begrijpen. Het is niet voor niets dat 3D animaties veel worden gebruikt in de gezondheidszorg.

Natuurlijk zijn er meer voorbeelden te noemen waarvoor u dit type animatie kunt gebruiken. Wellicht heeft u hier zelf ideeën over, waar wij uiteraard graag met u over in gesprek gaan.

3D animatie laten maken door Bleck

Een 3D animatie maken lijkt wellicht zo eenvoudig. Maar vergis u niet! Een goede animatie is namelijk meer dan enkel en alleen een video die iets uitlegt of vertelt. Het maken van een driedimensionale animatie vertelt ook iets over uw bedrijf of organisatie. Uw bedrijf of organisatie, uw doelgroep en het doel dat u met de animatie wilt bereiken, zijn voor Bleck altijd het startpunt.

Bleck kan hierbij niet zonder uw inbreng. Hierbij aangetekend dat wij altijd met u meedenken als u het antwoord niet weet op de vragen die wij voor u hebben, als u kiest voor een 3D animatie laten maken door Bleck. Veel is mogelijk en maar weinig dingen zijn niet mogelijk. Eén ding is zeker, met uw input en onze expertise en ervaring maken wij voor u een unieke 3D animatie.

3D animatie kosten

We begrijpen heel goed dat u graag wilt weten wat de kosten zijn van een 3D animatie laten maken. Het maken van dit soort animaties is altijd afgestemd op de wensen en mogelijkheden van de opdrachtgever. Met andere woorden, het is maatwerk en hier past nu eenmaal geen standaard prijs bij. Natuurlijk maken wij graag, geheel vrijblijvend, voor u een offerte op maat. Wanneer u gebruik maakt van onderstaand formulier ontvangt u van ons direct een passend voorstel.

  IDEE & SCRIPT

  STORYBOARD

  VECTORS

  VORMGEVING / WELKE STIJL WILT U HEBBEN

  HOE LANG MOET DE ANIMATIE DUREN?

  AUDIO EN VOICE OVER

  NAAM & EMAIL

  * Optioneel